Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GÉZENGÚZ ALAPÍTVÁNY

2009.12.06

A Gézengúz alapítvány: 

 

Előzetes bejelentkezés után egy orvosi vizsgálatot követően állítják össze a személyre szabott komplex terápiás javaslatot.

 

Ez gyógytornát, gyógypedagógiai foglalkozásokat ill. gyógymasszázst foglal magába. Az egyéni kezeléseken ezek betanítása, illetve az állapot változásával az egyénre szabott gyakorlatok folyamatos korrekciója történik meg.


Az egyéni terápiák során megtanítják a szülőknek gyermekükre vonatkozó gyakorlatokat. A konzultációk gyakorisága heti 1-2 alkalom. A gyakorlatok az anya és a gyermek számára is az együttjátszás örömének forrásává válik.

Ezen felül még van Hidroterápia is!

Kádas program

A hidroterápiára a csecsemőt gyengéd izommasszázzsal készítjük fel. A gyakorlatokat a szülők végzik naponta az otthoni fürdőkádban. Az ismerős környezet a gyermek számára biztonságot jelent.

Csoportos hydroterápia

5 hónapos kor  után a kisgyermekek csoportos uszodai foglalkozásokon vehetnek részt. Az uszodában a kádas program folytatásán túl (sérüléstől függően) az úszás illetve az úszó mozdulatok elsajátítása is cél.
A hidroterápia vízi tornát, víz alatti tornát, víz alatti fejlesztést, úszást, közös játékot foglal magába és nem egyszerűen csak a "szárazföldi " munka kiegészítője, hanem a komplex terápia egyik metodikai egysége. Sok speciális eszköz, játék segítségével próbáljuk ezirányú munkánkat hatékonyabbá, színesebbé tenni.

 

Elérhetőség:

http://www.gezenguz.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.